OVER MATTHIJS QUAARS

Mijn naam is Matthijs Quaars: drummer, audio engineer en muziekliefhebber. Mijn focus ligt op het opnemen en mixen van geluid. Met mijn kennis en ervaring help ik andere creatievelingen met het realiseren van professioneel geluid.

 

Als drummer van de metalband Spoil Engine 'zit' ik regelmatig op internationale podia. Hierbij word ik gesponsord door Tama drums, Meinl cymbals, Evans drumheads en Balbex drumsticks.

 

 
Klanten

Mijn klanten zijn erg divers. Ik heb muziek opgenomen en gemixt van lokale coverbands, metalbands en singer-songwriters. Daarnaast heb ik samengewerkt met creatieve ondernemers bij het maken van audioboeken en podcasts.

 

Elke productie wordt gemixt in mijn eigen studio. Beluister mijn laatste projecten om een indruk te krijgen van mijn werk.

 

Ervaring

Ik ben nu meer dan 12 jaar werkzaam in de muziekindustrie. De afgelopen jaren ben ik me meer gaan toespitsen op het professioneel opnemen en mixen van geluid.

 

Mijn studie Audio Engineering aan SAE Institute en de vele cursussen van bekende audio engineers die ik heb gevolgd hebben mij de perfecte mix gegeven van theorie en praktijk.

 

Doel

Geluid dat klinkt zoals het bedoeld is, met de meest optimale impact. Dat is mijn doel.

 

Of het nu gaat om een muziekproductie of een audioboek, ik ga altijd voor het hoogst haalbare resultaat dat perfect aansluit op de wensen van mijn klanten.


Matthijs Quaars Audio recording and mixing solutions