WIL JIJ ALS AUTEUR MEER VERDIENEN?

MAAK EEN LUISTERBOEK!

Schrijf jij boeken en heb jij nog geen luisterversie van je boek? Dan beperk je jouw bereik enorm. De vraag naar luisterboeken is de laatste jaren enkel maar gestegen. Het is dan ook fijn voor veel lezers om boeken te luisteren, vooral onderweg of tijdens andere klusjes.

 

Heb jij een boek geschreven dat je graag wilt omzetten in een luisterboek? Daar kan ik jou bij helpen!

"OMDAT JE ONTZETTEND VEEL OMZET MISLOOPT ALS JE HET LAAT DOEN"

 

Het uitgeven van je luisterboek kun je het beste zelf doen. Waarom? Omdat je ontzettend veel winst misloopt als je het laat doen. Zo werken namelijk alle andere grote distributeurs. In ruil voor het gebruik van hun netwerk lever je al gauw meer dan de helft van JOUW opbrengsten in. En dan heb ik het enkel over verkochte boeken, geen streams. En hoeveel streamingsdiensten zijn er tegenwoordig eigenlijk? Dan blijkt al gauw dat onderaan de streep de netto winst nog veel lager ligt.

 

Daarnaast stelt het tegenwoordig zelfs niet eens veel meer voor om je boek bij de belangrijkste kanalen te krijgen. Ik kan je adviseren in de juiste kanalen zodat jij de meeste opbrengst zelf kunt houden en ook de juiste promotie kunt maken voor deze kanalen. Want hoeveel luisterboeken zijn er eigenlijk wel niet online? Waar denk jij dat je komt te staan zonder enige promotie? Inderdaad: op de laatste pagina. Reserveer dus een promotiebudget als je gevonden wilt worden!

 

 

HOGE KWALITEIT

Er zijn veel factoren die meespelen bij de kwaliteit van je luisterboek. De verteller, het omgevingsgeluid, de apparatuur en de nabewerking bepalen allemaal het uiteindelijke plezier van de luisteraar. Ik produceer hoge kwaliteit audioboeken die voldoen aan de normen voor online distributie, zodat je jouw bereik zo groot mogelijk kunt maken.

WAT KOST DE PRODUCTIE?

 

Waar andere aanbieders onduidelijk zijn ben ik op voorhand zeer open in mijn tarieven.

 

Ben je geïnteresseerd in het laten produceren van je luisterboek. Aarzel dan niet en neem direct contact op! Dan bellen we hier vrijblijvend over en vertel ik je meer over het productieproces.