DIENSTEN

MODERNE MUZIEKPRODUCTIE

Wil je een single, EP of een volledig album maken van je eigen muziek met een professionele kwaliteit? Ik pak elk nieuw project aan met frisse energie, creatieve ideeën en ik sta open voor vele mogelijkheden.

 

Klik 'MEER' om meer te weten over de mogelijkheden voor jouw project.


PODCASTS

Creëer jij online content en heb jij nog geen podcastshow? Dan loop je achter! Als je via internet diensten of producten verkoopt is het van belang dat je gezien wordt. Heb jij wel al je eigen podcastshow? Hoe goed klinken die dan? Als je gevolgd wilt worden zijn er maar 3 dingen belangrijk..

 

Laat je podcast produceren door een expert. Ik heb ervaring met het produceren van podcasts voor creatieve ondernemers en maak daarbij unieke persoonlijke jingles.


LUISTERBOEKEN

Schrijf jij boeken en heb jij nog geen luisterversie van je boek? Dan beperk je jouw bereik enorm. De vraag naar luisterboeken is de laatste jaren enkel maar gestegen. Het is dan ook fijn voor veel lezers om boeken te luisteren, vooral onderweg of tijdens andere klusjes.

 

Heb jij een boek geschreven dat je graag wilt omzetten in een luisterboek? Daar kan ik jou bij helpen!


CURSUS: MUZIEK MIXEN EN MASTEREN VOOR BEGINNERS

Ben jij muzikant en wil jij leren hoe je je eigen muziek mixt? Ik heb een cursus ontwikkeld waarin ik alle belangrijke onderwerpen aan bod laat komen zodat jij zelf aan de slag kunt gaan met je eigen opgenomen muziek.

 

Niet zeker of de cursus iets is voor jou? Probeer dan eerst de gratis versie. Geheel vrijblijvend.. :)


CURSUS: BEGIN MET JOUW EIGEN PODCAST

Ben jij benieuwd hoe jij je eigen podcast show opzet? In deze cursus ga jij vanuit het idee in je hoofd werken tot een allereerste aflevering. Ik laat je stapsgewijs zien hoe je aan de slag kunt gaan.